Z DŮVODU KONTROLY CEN A DOSTUPNOSTI PODUKTŮ JE ESHOP DO 12.11.2022 MIMO PROVOZ. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
19.07.2022
Slevy až 30% na letní šaty!
Léto je v plném proudu, ale na slevy šatů je ta pravá doba vždy! Podívejte se, jaké zlevněné šaty máme v nabídce. Dále jsme také nafotili sukně z naší... číst celé
15.03.2022
První čtvrtletní výtěžek z prodeje Handmade produktů
Za období 15.1.2022 - 15.3.2022 jste nákupem produktů z naší dílny JK Apparel darovali útulku v Nové Pace 1806,-  Děkujeme! Více informací zde.    číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Kateřině Hönlové, se sídlem Petra Bezruče 1895, IČ 11706651, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

           

Kamenná prodejna
Adresa provozovny:
Komenského 307
509 01 Nová Paka
Otevírací doba provozovny:
Pondělí - Pátek:
9:00-13:00,13:30-17:00
Sobota:
9:00-11:00
Neděle a svátky:
ZAVŘENO

 

 

 

Provozovatel
Sídlo:
(pouze fakturační adresa)
Kateřina Hönlová
Petra Bezruče 1865
509 01 Nová Paka
Česká Republika

Identifikační údaje:
IČ: 11706651

Bankovní údaje:
Bankovní spojení: 123-4762780267/0100
IBAN: CZ0601000001234762780267
 

 

 
Kontakt
Logo
J&K Apparel
Katka
(Po-Pá, 9:30-16:00 hod.)
jkapparel.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz