Z DŮVODU KONTROLY CEN A DOSTUPNOSTI PODUKTŮ JE ESHOP DO 12.11.2022 MIMO PROVOZ. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Novinky
19.07.2022
Slevy až 30% na letní šaty!
Léto je v plném proudu, ale na slevy šatů je ta pravá doba vždy! Podívejte se, jaké zlevněné šaty máme v nabídce. Dále jsme také nafotili sukně z naší... číst celé
15.03.2022
První čtvrtletní výtěžek z prodeje Handmade produktů
Za období 15.1.2022 - 15.3.2022 jste nákupem produktů z naší dílny JK Apparel darovali útulku v Nové Pace 1806,-  Děkujeme! Více informací zde.    číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Kateřině Hönlové, se sídlem Petra Bezruče 1895, IČ 11706651, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

           

Kamenná prodejna
Adresa provozovny:
Komenského 307
509 01 Nová Paka
Otevírací doba provozovny:
Pondělí - Pátek:
9:00-13:00,13:30-17:00
Sobota:
9:00-11:00
Neděle a svátky:
ZAVŘENO

 

 

 

Provozovatel
Sídlo:
(pouze fakturační adresa)
Kateřina Hönlová
Petra Bezruče 1865
509 01 Nová Paka
Česká Republika

Identifikační údaje:
IČ: 11706651

Bankovní údaje:
Bankovní spojení: 123-4762780267/0100
IBAN: CZ0601000001234762780267
 

 

 
Kontakt
Logo
J&K Apparel
Katka
(Po-Pá, 9:30-16:00 hod.)
jkapparel.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz